Κατερίνα Στικούδη: Η γλυκιά συνεργασία με τον 11χρονο συνθέτη και πιανίστα Στέλιο Κερασίδη

 

Η πιο γλυκιά συνεργασία των φετινών Χριστουγέννων.


Η Κατερίνα Στικούδη ενώνει τις δυνάμεις της με τον 11χρονο συνθέτη και πιανίστα Στέλιο Κερασίδη σε μία ξεχωριστή συνεργασία με άρωμα Χριστουγέννων.

Η κλασική μουσική με τον νεαρό συνθέτη και πιανίστα Στέλιο Κερασίδη συναντά την pop μουσική με τη viral popstar Κατερίνα Στικούδη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σε αυτή την τρυφερή μουσική συνάντηση, η Κατερίνα Στικούδη και ο Στέλιος Κερασίδης επιλέγουν να συνεργαστούν και να διασκευάσουν μέσα από το μοναδικό μουσικό πρίσμα τους το διαχρονικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Have Yourself A Merry Little Christmas».

Το «Have Yourself A Merry Little Christmas» γράφτηκε από τους Hugh Martin και Ralph Blaine και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1944 στο μιούζικαλ «Meet Me In St. Louis» του Vincente Minnelli με τη φωνή της θρυλικής Judy Garland.

Το 1957, ο Frank Sinatra ζήτησε από τον Hugh Martin να αλλάξει ξανά μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού για να ταιριάζουν με το θέμα του άλμπουμ «A Jolly Christmas from Frank Sinatra ” που ετοίμαζε εκείνη την εποχή,

Το «Until then we’ll have to muddle through somehow» αντικαταστάθηκε από το «Hang a shining star upon the highest bough», μετατρέποντας τελικά το τραγούδι σε μία γιορτή του σήμερα και όχι μία προσμονή ενός καλύτερου μέλλοντος, όπως είχε ξεκινήσει.



O μικρός Έλληνας μάγος του πιάνου Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως και έχει χαρακτηριστεί «παιδί – θαύμα», κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιανουάριο το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «First Note».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει ανάμεσα σε νέες συνθέσεις και τα δημοφιλή έργα του «Veronica», «Renaissance Waltz», «Isolation Waltz», καθώς και το «Agony».


Παράλληλα η Κατερίνα Στικούδη, η οποία κατέπληξε τα πλήθη ανοίγοντας τη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride 2023 στη Μάλτα, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το νέο single της με τίτλο «Πολύ Πολύ Πολύ».

Το «Have Yourself A Merry Little Christmas» του Στέλιου Κερασίδη και της Κατερίνας Στικούδη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια