Η Marseaux παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Witch»

 

Ο πιο ολοκληρωμένος δίσκος της Marseaux – Δέκα τραγούδια που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν από το πρώτο άκουσμα



Η pop star Marseaux παρουσιάζει το νέο studio album της με τίτλο «Witch».

Στην πολυσυζητημένη εκκίνηση της σόλο πορείας της, η Marseaux έχει δει μόνο σπουδαία ορόσημα, καταγράφοντας πλατινένια και χρυσά singles, viral επιτυχίες, πρώτες θέσεις σε YouTube και Spotify Charts και δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της.

Από τις συμπράξεις με τους Έλενα Παπαρίζου, Stavento και SNIK, και την παρουσία της στα billboards της Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου σε καμπάνια του Spotify, μέχρι το χρυσό άλμπουμ «Chica» και την πρόσφατη βράβευση της στα MAD VMA, η «chica» της καρδιάς μας δεν σταματά να γεννά επιτυχίες και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις μελλοντικές καλλιτεχνικές αναζητήσεις της.

Το νέο άλμπουμ της χαρισματικής Marseaux με τίτλο «Witch» μόλις κυκλοφόρησε και είναι έτοιμο να εκτοξεύσει τη Marseaux και πάλι στην κορυφή του pop μουσικού στερεώματος με 10 τραγούδια που ακούγονται μόνο στο repeat.

Στον δίσκο θα συναντήσετε τα ήδη γνωστά τραγούδια «Ξανά» και «Νιώσε» που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά και το viral TikTok hit «Μαύρο Καρέ Κοντό»

Το «Witch» περιλαμβάνει και την πρόσφατη ραδιοφωνική επιτυχία «Ξεχνάς» που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video σε σκηνοθεσία του Solmeister – ο οποίος υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ολόκληρο το άλμπουμ «Witch.



Ακόμα, το bitchy pop «Bootycall», το ατμοσφαιρικό «Εδέμ», το girl anthem «Πριγκίπισσες», το ερωτικό «Safe» με τους Monsters, Brando και Solmeister, το εσωστρεφές «Γιατί Μου Το Χάλασες» και το νοσταλγικό «Αερόσακος» συμπληρώνουν το παζλ του πιο ολοκληρωμένου δίσκου που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Marseaux.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια