Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το music video για το νέο τραγούδι «Ένα Λάθος»

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας χαρίζει την απόλυτη ερωτική μπαλάντα.



Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, κυκλοφορεί το music video για νέο τραγούδι της με τίτλο «Ένα Λάθος».

Λίγους μήνες μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία «Ο Χάρτης», που όλοι αγαπήσαμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας χαρίσει την απόλυτη ερωτική μπαλάντα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με τον μετρ των τεράστιων επιτυχιών Φοίβο και είναι έτοιμη να βάλει την υπογραφή της και σε αυτόν τον χειμώνα.

Το «Ένα Λάθος» είναι ένα τραγούδι με το οποίο όλοι θα νιώσουμε, θα θυμηθούμε και σίγουρα θα πονέσουμε.

«Ένα λάθος είσαι ένα από τα μεγαλύτερα μου / Ένα λάθος είσαι ένα αγκάθι μέσα στην καρδιά μου / Που δε συγκίνησε μ’ όσα δίπλα σου με βλέπεις να περνώ…», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη στιβαρή φωνή της.

Το music video που μεταφέρει στις οθόνες μας το «Ένα Λάθος» έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη και η Νατάσα Θεοδωρίδου, λαμπερή όπως πάντα, εμφανίζεται σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.



Η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδύεται μία επιτυχημένη φωτογράφο που γνωρίζει τον έρωτα, ενθουσιάζεται αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι όλα ήταν «Ένα Λάθος».

Το «Ένα Λάθος» είναι το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνεργασία με τον Φοίβο μετά το «Περηφάνια Μόνο» το 2022 και το «Ο Χάρτης» νωρίτερα φέτος.

Η κορυφαία αυτή δισκογραφική συνάντηση συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό μία σειρά από μοναδικά τραγούδια.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Νατάσα Θεοδωρίδου  συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις εμφανίσεις στην «Ακτή Πειραιώς», έχοντας για ακόμα μία φορά στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο.


Το νέο τραγούδι «Ένα Λάθος» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια