Bossikan - «Θεός» | Νέο τραγούδι & music video

 Bossikan - «Θεός»





Ο  Bossikan, ένας από τους πιο γνήσιους εκπροσώπους της ελληνικής trap, επέστρεψε με ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει την υπογραφή του ίδιου.

Το νέο του -πολύ ιδιαίτερο- single με τίτλο «Θεός» συνεπήρε από την πρώτη στιγμή τους fans του Bossikan, οι οποίοι το ανέβασαν κατευθείαν στις πρώτες θέσεις του Spotify Greece Top50.

Παράλληλα με το τραγούδι, κυκλοφορεί και το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού που ήδη trendάρει στην πεντάδα των κορυφαίων video στο YouTube! Το music video σε σκηνοθεσία Bodega μας παίρνει μαζί του σε ένα οδοιπορικό με σαγηνευτικά noir πλάνα από τη Βόρεια Ελλάδα και στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα του δημοφιλούς trapper.



Δείτε το official video του «Θεός»:

Lyrics/Music: BOSSIKAN
Produced: Saint Cardona
Mix master: GKAL

Director Bodega
Dop Bodega
Production Undertube
Executive producer Mike Stathakis

Directors Note:

Υπάρχουν κάποιοι που θα ακούσουν τον Θεό μέσα από την σιωπή Του.

Που θα αισθανθούν την ύπαρξη Του όταν θα νιώσουν την απουσία Του και θα δουν το φως Του όταν το σκοτάδι θα έχει κυκλώσει την ζωή τους.

Για κάποιους ο δρόμος προς τον παράδεισο περνάει μέσα από το μονοπάτι της προσωπικής τους κόλασης, εκεί που το πάθος και το λάθος σφίγγουν την θηλιά γύρω από τον λαιμό τους μέχρι να πνιγεί η κάθε ελπίδα σωτηρίας. Και εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα έρχεται ένα σημάδι να τα ανατρέψει όλα.

Ένα σημάδι που μετατρέπει το λάθος σε άθλο ενάντια στην αμαρτία και το πάθος σε πόθο για την εύρεση της αλήθειας.

Τότε μέσα στην σκοτεινή σπηλιά της ύπαρξης σου αρχίζει το φως να φωτίζει την έξοδο σου από την υλική σου υπόσταση και μια φωνή που πηγάζει μέσα από τα έγκατα της ψυχής σου ψιθυρίζει .’’Ο Θεός είναι άπειρος και αιώνιος, άπειρη και αιώνια θα είναι και η αναζήτηση του’’.




Βρείτε το «Θεός» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις 
streaming υπηρεσίες. Το «Θεός» κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια