Ξένες Κυκλοφορίες Lana Del Rey - “Take Me Home, Country Roads”

  Lana Del Rey

“Take Me Home, Country Roads”


Η Lana Del Rey μας παρουσιάζει την δική της εκδοχή στο “Take Me Home, Country Roads”, που κυκλοφορεί ως one-off single μετά την κυκλοφορία του πετυχημένου 9ου studio album της με τίτλο “Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”.

Το artcover της νέας αυτής διασκευής της Lana Del Rey την παρουσιάζει μαζί με μια άλλη νεαρή γυναίκα και ένα παιδί σκεπασμένοι με μια κουβέρτα, ποζάροντας σαν πρόσωπα από πίνακα της Αναγέννησης σε μαύρο-άσπρο φίλτρο.

Σε αυτό τη σημείο της καριέρας της, η Lana Del Rey θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα ολόκληρο album με τις εξαιρετικές διασκευές της – από το “Doin’ Time” των Sublime έως το “Stand By Your Man” της Tammy Wynette και τη νέα της διασκευή στο “Unchained Melody” του Elvis.



Το 2024, θα μπορούσε να γίνει η χρονιά που η Lana θα σημείωνε την πρώτη της νίκη στα βρβαεία Grammy. Με υποψηφιότητες σε μεγάλες κατηγορίες όπως εκείνη για το Άλμπουμ της Χρονιάς, το Τραγούδι της Χρονιάς, την Καλύτερη Εναλλακτική Μουσική Ερμηνεία, την Καλύτερη Ποπ Duo/Group Ερμηνεία και το Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής. Οι υποψηφιότητες αυτές αφορούν σε μεγάλο βαθμό το album “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” και το single της “A&W”. 


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια