Ξένες Κυκλοφορίες | Mimi Webb – Back Home For Christmas Νέο Music Video

 


Η Mimi Webb επανέρχεται με το νέο, χριστουγεννιάτικο single της, “Back Home For Christmas”!

Έχοντας ολοκληρώσει την προώθηση του πρώτου της studio album, “Amelia” που έκανε πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου, η Mimi Webb επανήλθε στο μουσικό προσκήνιο λίγο πριν την έναρξη της πιο εορταστικής περιόδου του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Νοεμβρίου, η Βρετανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο single της, “Back Home For Christmas”, και περί τα τέλη του ίδιου μήνα έδωσε στη δημοσιότητα το music video του.



Με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, βλέπουμε στο video την Webb να φτιάχνει το σκηνικό για τα ιδανικά της Χριστούγεννα. Θα τη δούμε να μεταφέρει δίπλα σε μία πολυθρόνα το γεμάτο από στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα αλεξανδρινό και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία, που λίγο ή πολύ όλοι έχουμε στα σπίτια μας.

Ολοκληρώνοντας, μια επιτυχημένη χρονιά, που την είδε να διεκδικεί ένα album στο Top 5 με το “Amelia”, να κάνει show σε όλο τον κόσμο και να έχει υποψηφιότητα για τα Brit Awards στην κατηγορία “Best New Artist”, η Mimi είναι έτοιμη να ηχήσει την περίοδο των γιορτών με το δικό της χριστουγεννιάτικο bop.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια