Νέo Music Video | Tems – Not an Angel

 

Tems – Not an Angel



Η Tems, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της “Not an Angel”


Η

Tems κλείνει το 2023 με τον ήχο νέας μουσικής καθώς η Νιγηριανή τραγουδίστρια μοιράστηκε το “Not an Angel”, το δεύτερο single της εδώ και πολλούς μήνες.

“Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να ξέρεις την αξία σου και να προχωράς στη ζωή από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω”, είπε η Tems για το τραγούδι, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα music video σε σκηνοθεσία των Nakato και Lemost.



Το “Not an Angel”, το οποίο ακολουθεί το πρόσφατο single της “Me & U”, γράφτηκε εξ ολοκλήρου από την Tems και έγινε σε συμπαραγωγή από αυτήν και τον Sarz.

Το τραγούσι είναι μόνο το δεύτερο τραγούδι που έγραψε και κυκλοφόρησε η Tems ως solo καλλιτέχνης από τότε που έφτασε το “If Orange Was a Place” EP της το 2021.

Τον Φεβρουάριο, κέρδισε το πρώτο της Grammy για τη συμμετοχή της “Wait For U” του Future, του οποίου το hook προέρχεται από το τραγούδι της “Higher”.

Η Tems ήταν επίσης υποψήφια για τη δουλειά της στο “Renaissance” της

Beyonce. Ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για τη συγγραφή του “Lift Me Up”, που ερμηνεύει η Rihanna για το “Black Panther: Wakanda Forever”. #Tems #NotAnAngel

Μουσική / Στίχοι: Osabuohien Osaretin, Temilade Openiyi

Σκηνοθεσία: Nakato and Lemost

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια