Τάνια Μπρεάζου x Mc Daddy - «Ti Amo» | Νέο τραγούδι & music video

 

Τάνια Μπρεάζου και Mc Daddy συνεργάζονται στο «Ti Amo»



Η Τάνια Μπρεάζου και ο Mc Daddy ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκρηκτική συνεργασία με το νέο single τους με τίτλο «Ti Amo», που κυκλοφορεί, μαζί με music video.

Η Τάνια Μπρέαζου, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έχει ξεχωρίσει με τα singles και τις εμφανίσεις της, συνεργάζεται δισκογραφικά με τον Mc Daddy, έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες της rap/trap σκηνής.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι το «Ti Amo», ένα τραγούδι που μπαίνει αμέσως στη λίστα των hits της Τάνιας Μπρέαζου και του McDaddy.

Το «Ti Amo» είναι ένα μοντέρνο pop anthem με δυνατό ρυθμό και catchy στίχους.

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό music video, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και χορογραφία, το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Danny Ntarlas.

Η μουσική του «Ti Amo» ανήκει στον Teo Tzimas ενώ τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Mc Daddy.



Αυτή την περίοδο, η Τάνια Μπρεάζου γοητεύει το κοινό και live, καθώς εμφανίζεται δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Fantasia» της Αθήνας, σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ξεκίνησε την πορεία του από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ το video clip:

Το «Ti Amo» της Τάνιας Μπρεάζου και του Mc Daddy κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Lemon Music και την Panik Records.

Spotify:

 
  iTunes/Apple Music:

 


  Deezer:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια