Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ιωάννας Καβρουλάκη “Συνέχεια Φεύγεις”

 Ιωάννας Καβρουλάκη

“Συνέχεια Φεύγεις”

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της ταλαντούχας τραγουδίστριας Ιωάννας Καβρουλάκη “Συνέχεια Φεύγεις” σε σύνθεση Κωνσταντίας Κατσιάμπα, στίχοι Γιώτας Γερογιώργη και ενορχήστρωση από τον Γιώργο Μίγκα.





Η Ιωάννα Καβρουλάκη μας συστήθηκε πρώτη φορά με τον παρθενικό της δίσκο «Υφαντό» πέρσι το Γενάρη του ’23, όπου στην παρουσίαση του άλμπουμ ήταν εκεί και τραγούδησαν μαζί της οι Διονύσης Τσακνής, Νίκος Στρατάκης, Κίτρινα Ποδήλατα και Ορέστης Ντάντος.

Η Ιωάννα, είναι ένα ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα που έχει φτιάξει το δικό της λιμάνι κάπου ανάμεσα στην Κρήτη και την Αθήνα.

 Ένα μέρος όπου κατοικούν δημιουργικές και ταξιδιάρες ψυχές που λατρεύουν να συνθέτουν τις φαινομενικές αντιθέσεις αυτού του κόσμου. Το παλιό με το νέο, το εντός με το εκτός, το φως με το σκοτάδι, έχοντας ως βαμβακερό νήμα τις εμπειρίες τους και ρόκα, αδράχτι, ανέμη, τον ίδιο τους τον εαυτό.



Το νέο της τραγούδι “Συνέχεια Φεύγεις” είναι ένα τραγούδι που μιλάει για έρωτα, για την αγάπη που έχει νόημα, που έχει δύο αλλά πάντα κάποιος πονάει περισσότερο, με αναπάντητα “γιατί” στο τέλος.

 Έναν έρωτα ανιδιοτελή, μία φωνή που σπαράζει προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα, έναν έρωτα που όλοι θέλουμε αλλά κάποιοι δε μπορούν να τον διαχειριστούν. Και μετά σιωπή, δάκρυα και ένας αγώνας επιβίωσης. Και κάποιος να φεύγει…





Ερμηνεία: Ιωάννα Καβρουλάκη Σύνθεση: Κωνσταντία Κατσιάμπα Στίχοι: Γιώτα Γερογιώργη Ενορχήστρωση: Γιώργος Μίγκας Παραγωγή: Γιώργος Μίγκας Mix & mastering: Γιώργος Μίγκας (Pink Studios) Ηχογράφηση φωνής: Subway Recording Studios

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Πιάνο, ProgrammingΓιώργος Μίγκας Τύμπανα: Παύλος Γαλάνης Κιθάρες: Παντελής Ντζιάλας Πνευστά: Χρήστος Κιτσόπουλος Σκηνοθεσία – μοντάζ: Μενέλαος Διέτης

© FM Records & ℗ Κωνσταντία Κατσιάμπα, 2024


Ερμηνεία: Ioanna Kavroulaki


Lyrics: Εγώ μιλώ για σένα Και συ με πολεμάς Πια τα δικά μου γίνανε ξένα Τους όρκους σου ξεχνάς Ξυπνάω πριν χαράξει Κρατάς το κλειδί πόθοι κρυφοί. -- Της ψυχής τους δρόμους Τους άνοιξα πλατιά Το δάκρυ που σε λύγισε το κράτησα κρυφά Μα εσύ συνέχεια φεύγεις Και εγώ εδώ Χωρίς καρδιά πώς να ζήσω Άρωμα γιασεμί νοσταλγώ. -- Εγώ που ζω για σένα Και εσύ με προσπερνάς Τώρα σωπάσαν οι μέρες όλες Μακριά μου πια γυρνάς Παράπονο μεγάλο Και ένα πικρό γιατί ζωή μισή. ♫ Stream and/or Download: 🔻


Πρόσφατα, στις 22 Μαρτίου την απολαύσαμε στο πιο κινηματογραφικό Μουσικό Κουτί, την γνωστή μουσική εκπομπή της ΕΡΤ με την Ρένα Μόρφη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου η Ιωάννα Καβρουλάκη μαζί με τους Γιώργο Περρή και Γιώργο Παπαγεωργίου μίλησαν για τα soundtrack της ζωής τους και τις ταινίες που έχουν αγαπήσει (τραγουδώντας).



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται έναν σπουδαίο λυρικό ερμηνευτή με διεθνή καριέρα, τον Γιώργο Περρή, έναν ηθοποιό που εδώ και δέκα χρόνια κάνει δίσκους και συναυλίες με το συγκρότημα του, τον Γιώργο Παπαγεωργίου από τους Polkar και μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, την Ιωάννα Καβρουλάκη. Το Μουσικό Κουτί μας προσκαλεί σε μια μουσική παράσταση με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, της Barbara Streisand, Lady Gaga & Bradley Cooper, του Phill Collins και άλλων. Kομμάτια που μας άγγιξαν συναισθηματικά και εξακολουθούν να μας συγκινούν κάθε φορά που τα ακούμε, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, που έχουμε ονειρευτεί με αυτά, που τραγουδάμε ακόμα και σήμερα. Η επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες τραγούδια ήταν πολύ δύσκολη, αλλά έγινε με βάση τις προτιμήσεις των εκλεκτών καλεσμένων της εκπομπής. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στα τραγούδια που είτε γράφτηκαν ειδικά για ταινίες είτε προϋπήρχαν και χρησιμοποιήθηκαν κάποια στιγμή για τις ανάγκες μιας κινηματογραφικής σκηνής. Ο Γιώργος Περρής, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Ιωάννα Καβρουλάκη μας μιλούν για το soundtrack της ζωής τους, την ταινία που έχουν δει περισσότερες φορές στην ζωή τους, τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες.




Επίσης τον περασμένο Γενάρη κυκλοφόρησε στο Youtube και το “Καρουζέλ” μία συνεργασία με τον Αφανή Ήρωα σε μουσική του ίδιου, στίχους της Σταυρούλας Παγώνα, ενώ το Video Animation του τραγουδιού ήταν από Kurilo Olia.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια