ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ & ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΓΙΑ «ΤΟ ΠΑΘΟΣ»

 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ & ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Σ’ «ΤΟ ΠΑΘΟΣ»




O Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούν για «Το Πάθος», μέσα από ένα δυνατό ντουέτο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

ριάδης

Οι δύο επιτυχημένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ελληνική μουσική, συνεργάζονται πρώτη φορά δισκογραφικά, λίγους μήνες μετά τις sold out εμφανίσεις τους στο «Barbarella Live Athens» και λίγο πριν συνεχίζουν την επί σκηνής συνεργασία τους στην Αθήνα, από τις αρχές Απριλίου, στο «Romeo».





«Το Πάθος», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Πανταζή και του Στέλιου Χρόνη, είναι ένα ερωτικό ντουέτο, με τις μοναδικές φωνές του Λευτέρη Πανταζή και της Έλλης Κοκκίνου.

Μάλιστα, το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες σε κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους, στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», αποσπώντας αμέσως κολακευτικά σχόλια από το κοινό.

Βρείτε το  «ΤΟ ΠΑΘΟΣ»  στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify:
iTunes/Apple Music:
Deezer:




Credits Μουσική -Στίχοι: Λευτέρης Πανταζής, Στέλιος Χρόνης Διεύθυνση παραγωγής: Χριστόδουλος Σιγανός Ενορχήστρωση: Δημήτρης Αργυρίου, Χριστόδουλος Σιγανός Πλήκτρα: Δημήτρης Αργυρίου, Χριστόδουλος Σιγανός Κιθάρες: Δημήτρης Αργυρίου Τύμπανα: Κώστας Καρασαββίδης Φωνές: Αβέτ Κιζηριάν Ευχαριστούμε το Mega και το «Σπίτι με το Mega» για την παραχώρηση του video. Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης



Εικονίδιο παγκόσμιου ιστού
Elli Kokkinou 



Εικονίδιο παγκόσμιου ιστού

Λευτέρης Πανταζής




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια