ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – «ΟΧΙ 2024 VERSION»: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – «ΟΧΙ 2024 VERSION»



Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο ταλαντούχος κι επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, επαναφέρει στο προσκήνιο μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, το «Όχι», που έγινε viral 15 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.



Το «Όχι» έρχεται ξανά στο σήμερα μέσα από μία ρυθμική και καλοκαιρινή επανεκτέλεση, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music. Το τραγούδι μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.


Το «Όχι», σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους του Νικόλα Νικολάου, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008, στο πρώτο album που έβγαλε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Ελλάδα, το «Θάλασσες», το οποίο έγινε χρυσό σε πωλήσεις, ενώ αποτέλεσε ένα από τα τραγούδια με το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό airplay εκείνης της χρονιάς.


Ξεπερνώντας τα 50 χρόνια ελληνικής μουσικής ιστορίας, στο κανάλι Ελληνικό Τραγούδι βρίσκονται σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού από τα '60s έως και σήμερα, με συμπράξεις σπουδαίων τραγουδιστών, συνθετών και στιχουργών που άφησαν εποχή. Στο κανάλι Ελληνικό Τραγούδι θα βρείτε συγκεντρωμένο έναν από τους σπουδαιότερους και πιο πολυποίκιλους καταλόγους της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Βρείτε το «Όχι 2024 Edition» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:



Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος

Στίχοι: Νικόλας Νικολάου


Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός: Μιχάλης Παπαθανασίου

Φωνητικά: Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξανδρος Καπιδάκης

Διεύθυνση Παραγωγής: Μαρίζα Κορωνιωτάκη

Γκάφερ: Γιάννης Φωτάκης

Βοηθός Παραγωγής: Τάσος Βαρβαρίγος

Make Up & Hair Stylist: Δημήτρης Σταματίου

Styling: Μιχαήλ Τσούκας & Μάριος Κυπριώτης

Styling Assistant : Στέργιος Σχοιναράκης

Μοντέλο: Christy Papa

Στίχοι/Στίχοι:

Φεύγεις κι εσύ, φεύγει η ζωή φεύγουν οι μέρες μένει κενό, θα πληγωθώμέρες σαν σφαίρες Όχι, δεν υπάρχει κραυγήδεν υπάρχει φιλίδεν υπάρχει συγνώμη Όχι, δε σε λέω Θεότι να πεις, τι να πωδε σου αλλάζω τη γνώμη Όχι ζητήσεις φωτιάς γυρίσεις ξανά Όχι ζητήσεις καρδιά δε γυρνάς στα παλιά Φεύγει το φωςγίνε εχθρός, γίνε σκοτάδιπώς να σωθώ, που να πιαστώδεν έχει χάδι Όχι, δεν υπάρχει κραυγήδεν υπάρχει φιλίδεν υπάρχει συγνώμη, δε Όχι σε λέω Θεότι να πεις, τι να πω δεν σου αλλάζω τη γνώμη Όχι ζητήσεις φωτιάς γυρίσεις ξανά Όχι ζητήσεις δε γυρνώ. στα παλιά έχω χρόνια ακόμη..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια