Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision – Η εμφάνιση – έκπληξη στον Δεύτερο Ημιτελικό

 

Μια σειρά από αστέρια της Eurovision πρόκειται να επιστρέψουν καθώς το SVT αποκαλύπτει δύο από τα διαλείμματα που θα δούμε στον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.






Η Έλενα Παπαρίζου θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση – έκπληξη στη σκηνή της Eurovision 2024 κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Ημιτελικού.







Η Έλενα Παπαρίζου έφερε τη δόξα της Eurovision στην Ελλάδα το 2005 όταν κέρδισε με το My Number OneΤρύφωνας Νάκης

Την Τετάρτη 1 Μαΐου, ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός SVT ονόμασε δύο από τα διαλείμματα που οι θεατές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια των δύο ημιτελικών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024. Και είναι ένα all-star line up παλαιότερων ερμηνευτών της Eurovision που θα επιστρέψουν στη σκηνή.


Στον πρώτο ημιτελικό, ο Benjamin Ingrosso θα μας δώσει ένα εντυπωσιακό medley με μερικά μόνο από τα τραγούδια που ερμήνευσε πρόσφατα σε όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο της περιοδείας του Better Days. Στον δεύτερο ημιτελικό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο τραγούδι του κόσμου, μαζί με τρεις εμβληματικές βασίλισσες της Eurovision – την Έλενα Παπαρίζου, τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli.

Μπέντζαμιν Ινγκρόσο

Το 2018, ο Benjamin Ingrosso είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το Dance You Off. Το τραγούδι έδωσε στη Σουηδία έναν εντυπωσιακό τερματισμό στο Top 10 στον Μεγάλο Τελικό.

Έκτοτε, ο καλλιτέχνης έχει επιτύχει τρία νούμερο 1 άλμπουμ στην πατρίδα του και έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου ενός για τον καλλιτέχνη της χρονιάς το 2022. Το 2024, ο Benjamin σημείωσε το πρώτο του νούμερο 1 στο σουηδικό singles chart με το τραγούδι του Kite. Και επίσης φέτος, ο Benjamin ολοκλήρωσε πρόσφατα την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία, την Better Days Tour.

Ο Benjamin Ingrosso θα μεταβεί στο Malmö για να δώσει στο κοινό και τους θεατές ένα θεαματικό διάλειμμα στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024. Θα μας κεράσει ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο medley που είναι εγγυημένο ότι θα θέσει το Malmö Arena σε μουσική κίνηση!

Σχετικά με την επικείμενη εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό, ο Benjamin Ingrosso λέει:

«Αφού εκπροσώπησα τη Σουηδία στη Eurovision το 2018, τώρα αισθάνομαι υπέροχα που μπορώ να δείξω στο κοινό ποιος είμαι σήμερα. Ήταν φανταστικό να συναντήσω όλους τους οπαδούς στην περιοδεία μου στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της άνοιξης και τώρα ελπίζω ότι το κοινό της Eurovision θα αγαπήσει αυτό το σόου όσο κι εγώ».

Η Malmö Arena θα συγκλονιστεί, σε στυλ Benjamin, όταν συνολικά 21 άτομα ανέβουν στη σκηνή σε ένα σούπερ medley. Μαζί με το συγκρότημα, τους χορευτές, τα φώτα, την παραγωγή εικόνας και ειδικά κατασκευασμένα βίντεο στο παρασκήνιο, ο Benjamin έχει σχεδιάσει έναν τηλεοπτικό αριθμό της υψηλότερης διεθνούς κλάσης.

Τραγουδούν μαζί με τις Έλενα Παπαρίζου, Sertab Erener και Charlotte Perrelli

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πρόκειται να διοργανώσει το μεγαλύτερο τραγούδι του κόσμου μαζί - με μερικές από τις πιο αγαπημένες βασίλισσες της Eurovision στον κόσμο!

Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στον δεύτερο ημιτελικό το κοινό στην αρένα και στο σπίτι θα κληθεί να συμμετάσχει σε ένα τραγούδι. Όποιος θέλει, λοιπόν, μπορεί να συμμετάσχει στην παράσταση του Ημιτελικού εξ αποστάσεως, μέσω ενός διαδραστικού τηλεοπτικού τοίχου. Για να συμμετάσχετε, μπορείτε να ελέγξετε τα επίσημα κοινωνικά κανάλια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπου όλες οι οδηγίες θα δοθούν πιο κοντά στην ώρα.

Η Charlotte Perrelli σκόραρε τη νίκη για τη Σουηδία το 1999 με το Take Me To Your HeavenΜίκαελ Κέντα

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, το κοινό θα κληθεί να τραγουδήσει κλασικά τραγούδια από την ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μαζί με τρεις από τους πιο δημοφιλείς προηγούμενους νικητές του.

Θα έχουμε τη γεννημένη στη Σουηδία Ελληνίδα Έλενα Παπαρίζου, η οποία κέρδισε για τον Greence το 2005 με το My Number One. Ο Τούρκος σούπερ σταρ Sertab Erener, ο οποίος έδωσε στην Türkiye την πρώτη της νίκη το 2003 με το Everyway That I Can. και η ίδια η Σουηδή Charlotte Perrelli, η οποία γιορτάζει την 25η επέτειο από τη νίκη της το 1999 με το Take Me To Your Heaven.

Η Sertab Erener κέρδισε για την Türkiye το 2003 με το Everyway That I CanΈρντι Ντογάν

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη νίκη της:

«Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που επιστρέφω στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσα χρόνια. Μάλμε... εδώ έρχομαι! Είσαι έτοιμος να τραγουδήσεις μαζί μου;»

Μπορείτε να ακούσετε και τα 37 τραγούδια της Eurovision 2024 μέσω της αγαπημένης σας υπηρεσίας ροής ή να παρακολουθήσετε τα μουσικά βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Malmö της Σουηδίας την Τρίτη 7 Μαΐου (Πρώτος Ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (Δεύτερος Ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός) 2024.

Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας (για iOS / Android), να εγγραφείτε στο επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και να εγγραφείτε στο επίσημο podcast!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια