Στάθης Ξένος - “Κορνάρω” | Music vide



Στάθης Ξένος -Κορνάρω 



 Ένας από τους πλέον αγαπημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές, ο Στάθης Ξένος, επιστρέφει δισκογραφικά με το απόλυτο Viral του tiktok και η προσωπική του επιτυχία ακυκλοφόρητη από τις αρχές του 2000 με τίτλο "Κορνάρω" σε στίχους Στάθη Ξένου και μουσική Στάθη Ξένου και Αντώνη Δεμπάση.

Ο Στάθης Ξένος είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχώρισε από την αρχή της καριέρας του μέσα από τα τραγούδια του και από τις sold out εμφανίσεις του καθιστώντας τον έναν από τους δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του.




Πολλές συνεργασίες, εξίσου πολλές και οι επιτυχίες με σχεδόν όλα τα τραγούδια του να είναι δικές του και να γνωρίζουν εκ νέου δημιουργούς ιδιαίτερη επιτυχία από τη νέα γενιά θαυμαστών μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα tiktok.

Αυτό όμως που ξεχώρισε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία ,το “Κορνάρω” , δεν είχε γίνει ποτέ επίσημη κυκλοφορία και απλώς είχε γίνει αντίστοιχα viral στις αρχές του 2000 μέσω των djs με αποτέλεσμα να παίζει σε όλα τα club ανα τη χώρα την περίοδο που άνθιζε ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης!


Με τον Στάθη Ξένο να είναι σε εξαιρετική ανοδική πορεία και την Real Music Greece συνοδοιπόρος, το «Κορνάρω» κυκλοφόρησε επίσημα μέσα από τη νέα μεγάλη ανερχόμενη δύναμη στον χώρο και πλέον είναι διαθέσιμα στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη, στο επίσημο κανάλι της Real Music. Greece στο Youtube σε ένα υπέροχο videoclip σε σκηνικό Νίκου Βλάχου, καθώς και στο νεοσύστατο τηλεοπτικό δίκτυο της εταιρείας Real Music Tv σε όλα τα app με την Ελληνική τηλεόραση!


Στίχοι: Στάθης Ξένος

Μουσική: Αντώνης Δελημπάσης, Στάθης Ξένος


Παραγωγή - Ενορχήστρωση: Αρσένης Νάσης

Mix - Μastering: Γιάννης Δήμας - Play2mix Studio

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Πλήκτρα: Μάριος Τσιτσόπουλος

Κρουστά: Αρσένης Νάσης

Κιθάρες: Γιάννης Μπερδικάρης

Powered by Grey - Studios

Σκηνοθεσία Νίκος Βλάχος

Δισκογραφική Εταιρία: Real Music Greece

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιανάκας

Επιμέλεια Παραγωγής: Απόστολος Βούλγαρης

Οργάνωση Παραγωγής Πέτρος Βασιλειάδης

#StathisKsenos #Kornaro #NewSong2024 #RealMusicGreece



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια