Κατερίνα Λιόλιου - «1994 New Era» | Το επιτυχημένο album της σε repackaging με νέα τραγούδια!


Κατερίνα Λιόλιου 

 «1994 New Era»

Το δίσκο της σε repackaging με νέα τραγούδια!





Η  Κατερίνα Λιόλιου , η μηχανή και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, παρουσιάζει το  άλμπουμ της « 1994 » , που έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, σ' ένα  repackging – έκπληξη με νέα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό πριν κυκλοφορήσουν , μέσα από τις live και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Το « 1994 New Era », που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, περιλαμβάνει συνολικά  15 τραγούδια , με την υπογραφή διαφόρων δημιουργών και τη  ξεχωριστή φωνή και την ενέργεια της Κατερίνας Λιόλιου . 

 



Το tracklist περιλαμβάνει τα  11 τραγούδια της αρχικής κυκλοφορίας , μεταξύ των οποίων το 2πλά πλατινένιο « Η Γυναίκα Της Ζωής Σου », το πλατινένιο « Νοικιάστηκε », το οποίο αυτή η στιγμή βρίσκεται στο no5 του ραδιοφωνικού airplay κι έχει γίνει super viral στα social media, το πλατινένιο « Η Δική Μου Η Τρέλα » και το χρυσό « Πάω Στο Νησί ». Τα  4 νέα  τραγούδια είναι τα  « Το Ζήσαμε Κι Αυτό » ,  « Στον Άντρα Σου » ,  « Απόψε Στη Γιορτή Σου »  και  « Σήμερα Κλείνω » . 

Οι  δισκογραφικές εκπλήξεις  της Κατερίνας Λιόλιου δεν σταματούν εδώ, καθώς  σε λίγες ήμερες  επιφυλάσσει ακόμη μία, που θα συζητηθεί πολύ.


 
 

Βρείτε το άλμπουμ « 1994 New Era » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια