JOSEPHINE – «ΝΟΥΜΕΡΟ 1» : ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ POP ANTHEM ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙKO VIDEO

JOSEPHINE – «ΝΟΥΜΕΡΟ 1»



Η «εκρηκτική»  Josephine  παρουσιάζει το  « Νούμερο 1 »  του καλοκαιριού, συνεχίζοντας τακτική φωνή δισκογραφικά βήματά της μετά το κινητό και ήδη πλατινένιο άλμπουμ « Τα Καλά Κορίτσια ».

Το « Νούμερο 1 », που κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με το music video, είναι ένα  δυναμικό ποπ τραγούδι, με καλοκαιρινή αύρα και τη θετική ενέργεια της hit performer Josephine . Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Apon, με τον οποίο η Josephine έχει συνεργαστεί και σε άλλες μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα « Τηλέφωνο » και « Μοίρα ».


To « Νούμερο » μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μια  ποπ αισθητική και γεμάτο ενέργεια music video , που αναδεικνύει την Josephine ως ισχυρή και ανεξάρτητη καλλιτέχνη, περιτριγυρισμένη από αθλητικές σκηνές που αντανακλούν τον ρυθμό και την ενέργεια της μουσικής της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Nick Marianos.





Αυτή την περίοδο η Josephine συνεχίζει τις  συσκευές συναυλιών με τον Αντώνη Ρέμο στην Αμερική και τον Καναδά . Στη συνέχεια, η μηχανή και η περιζήτητη performer θα δώσει τον μοναδικό παλμό της, για ακόμη μία φορά, στα Mad VMA και θα πραγματοποιήσει τη  μεγάλη περιοδεία της σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έχοντας μαζί της τη Φειδία και τον Σωτήρη.



 

Μουσική - Στίχοι: APON
Παραγωγή : IAMSTRONG


 

 


Σκηνοθεσία : Νίκος Μαριανός 
Φωτογραφία  : Δημήτρης Λαμπρίδης 
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Μαχαιράς 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Ματζώρος 
1ος Δ.Σ.: Στράτος Κουρλής 
2ος Δ.Σ.: Xronis Tavris 
Steadycam Χειριστής: Στέφανος Κναπ
Ηλεκτρολόγοι: Δημήτρης Μάντζαρης

Κάμερα & ΦωτισμόςEquipment Studio Karamanos 
Επιμέλεια : Βασίλης Ματζώρος 
Χρώμα : Μάνθος Γ. Σάρδης 
Vfx: Χρήστος Φιλίππου 
Styling : Tessie
Makep Καλλιτέχνης: Βίβιαν Κατσάρη
Μαλλιά: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια