KYGO RELEASES NEW ALBUM “KYGO”

  • KYGO RELEASES NEW ALBUM “KYGO”






Ο Kygo κυκλοφόρησε το έβδομο, ομώνυμο album του μέσω της RCA Records!



Το νέο του ομότιτλο album, που κυκλοφορεί τώρα για να ευθυγραμμιστεί με το θερινό ηλιοστάσιο, είναι ένας κλασικός δίσκος του Kygo. Δεν ανοίγει συχνά νέους δρόμους, αλλά αντ ‘αυτού εμποτίζει φρέσκια ζωντάνια στο χαρακτηριστικό στυλ του και καλλιεργεί έναν οικείο κήπο όπου οι μελωδίες του πιάνου του αστράφτουν σαν δροσοσταλίδες στα παρτέρια.


Παλλόμενο από ένα υπόγειο ρεύμα ανάπτυξης, αυτό το ομώνυμο έργο χρησιμεύει και ως καθρέφτης και ως παράθυρο που αντανακλά το καλλιτεχνικό ταξίδι του Kygo. Κάθε τραγούδι του είναι ένας κόσμος από μόνος του, ωστόσο συνενώνονται σε μια συνεκτική αφήγηση αγάπης, απώλειας και ευφορικής λύτρωσης.


Τέτοια είναι η περίπτωση στο “Surrender”, εμπνευσμένο από το synthwave, όπου ο Kygo επιταχύνει τον ρυθμό και αποτυπώνει την εξαίσια παράδοση του να πέσεις εντελώς —και απελπιστικά— για κάποιον άλλον. Εδώ, οι στίχοι του Fred Well ομολογούν μια αγάπη τόσο ισχυρή που μοιάζει με ήττα.




Αλλού, οι θαυμαστές του χαρακτηριστικού ήχου του Kygo θα προσελκύσουν το “Me Before You”, έναν ευάλωτο χορευτικό ύμνο που σφύζει από μια απελπισμένη έκκληση από τον Άγγλο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Plested. Η πλούσια παραγωγή προσφέρει ένα καταφύγιο από ένα σκιερό παρελθόν, κάθε συγχορδία έναν ξέφρενο καρδιακό παλμό προσκολλάται σε μια αγάπη που προσφέρει σωτηρία.


Πραγματικά, το υπόλοιπο album “KYGO” είναι γεμάτο από συνεργασίες υψηλού προφίλ. Ο Νορβηγός super star της χορευτικής μουσικής ένωσε τις δυνάμεις του με τους Jonas BrothersJulia MichaelsAva Max και τον θρύλο της disco Nile Rodgers, μεταξύ άλλων, για να το ζωντανέψει. Συμπεριέλαβε επίσης το αγαπημένο remix των θαυμαστών του “Wait” των M83, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο SoundCloud τον Μάρτιο του 2014.

Kygo (The Album)

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του album, ο Kygo και η ομάδα του ηχογράφησαν μια ειδική ζωντανή εμφάνιση στο Troll’s Tongue, έναν βράχο που προεξέχει και έχει θέα στην εκπληκτική λίμνη Ringedalsvatnet της Νορβηγίας. Στο video εμφανίζονται αρκετοί από τους συνεργάτες του album, όπως οι SigridZak AbelHAYLA και Sandro Cavazza.






Kygo - The Album

Ακρόαση


Tracklist:

  1. Intro
  2. The Feeling (with Sigrid)
  3. Whatever (with Ava Max)
  4. Surrender (with Fred Well)
  5. Can’t Do It On My Own
  6. Me Before You (with Plested)
  7. Healing (Shattered Heart) (with Jonas Brothers)
  8. Lighthouse (with Zak Abel)
  9. Found Another Love
  10. Louder (with Julia Michaels & Chance Peña)
  11. Fade Away (with Sandro Cavazza)
  12. Hold On (with Emmit Fenn)
  13. Let Go (with Sasha Alex Sloan)
  14. For Life (with Zak Abel & Nile Rodgers)
  15. Without You (with HAYLA)
  16. Wait – Kygo Remix (2024 Edit)
  17. You Can Feel
  18. Love Me Now Or Lose Me Later (with Matt Hansen)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια