ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: ΤΟ VIRAL HIT «ΙΛΙΓΓΟΣ» ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ:  ΤΟ VIRAL HIT

 «ΙΛΙΓΓΟΣ» 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ




Ο  Αντώνης Ρέμος ανταποδίδει ακόμα μία φορά την αγάπη του κόσμου  και  κυκλοφορεί ψηφιακά το « Ίλιγγος » , το bonus track από το πρόσφατο άλμπουμ « Πάντα & Ποτέ volume 1 », το οποίο  έχει γίνει super viral .


Το « Ίλιγγος » είναι ένα  τραγούδι που μιλάει για το ατέρμονο ερώτημα του ανθρώπου σχετικά με τον έρωτα και τη μοναξιά , με την εξαιρετική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Arcade και ο Αναστάσιος Ράμμος. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος



Όπως όλα τα τραγούδια του « Πάντα & Ποτέ volume 1 », το « Ίλιγγος »  αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό  και, μάλιστα, είναι ένα  από τα πιο viral κομμάτια στο TikTok , μετρώντας  πάνω από 4.600 video creations . 

Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του, ο Αντώνης Ρέμος κάνει διαθέσιμο το τραγούδι και σε ψηφιακή κυκλοφορία, παρά το ότι,  μέχρι σήμερα, υπήρχε μόνο στο φυσικό προϊόν .


Δείτε το lyric video:

Το  « Πάντα & Ποτέ volume I » , που κυκλοφορεί από την Panik Records, διατίθεται σε όλες τις  streaming πλατφόρμες , καθώς και σ' μια  limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set στα φυσικά καταστήματα . 

Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια με bonus κομμάτι το « Ίλιγγος » , ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και την κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε άλλα αντίτυπα υπάρχει ένα golden ticket με το Το οποίο ο κάτοχος του θα παρακολουθήσει ένα αποκλειστικό live του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.


Βρείτε το « Ίλιγγος » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια