Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Για Τα Δυο Σου Τα Μάτια»

 

ΠΆΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΣ 

«ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΤΑ ΜΆΤΙΑ»



Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με το νέο του τραγούδι «Για Τα Δυο Σου Τα Μάτια».

Το νέο τραγούδι του Πάρι Καραγιαννόπουλου κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2024 και φέρει τον τίτλο «Για Τα Δυο Σου Τα Μάτια». Πρόκεται για ένα λαϊκό, ερωτικό κομμάτι με την υπέροχη φωνή του Πάρι που επιστρέφει στο τραγούδι μετά από πάνω από 20 χρόνια. Η μουσική, οι στίχοι και η ενορχήστρωση του τραγουδιού αποτελούν έργο του Γιάννη Ιερεμία. Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά μέσα.




Γνωρίσαμε τον Πάρι μέσα από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα το 1998 στο τραγούδι «Μαγκάβα Τουτ», που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.


Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον Πάρι Καραγιαννόπουλο;


Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος έγινε ευρέως γνωστός ως τραγουδιστής στο ελληνικό κοινό στο πλευρό της Άννας Βίσση το 1998 που κυκλοφόρησε το ντουέτο τους με τίτλο «Μαγκάβα Τουτ». Το ερωτικό τσιφτετέλι με τον τίτλο «Μαγκάβα Τουτ» που σημαίνει «Θέλω εσένα» άφησε εποχή τότε.

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος έπαιζε αρχικά στα 10 πρώτα επεισόδια του πολύ επιτυχημένου για την εποχή σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» και γνωρίστηκε με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα μέσω του Απόστολου Γκλέτσου. Έτσι, προέκυψε και το φλογερό ντουέτο με την σταρ Άννα Βίσση, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον δίσκο της με τίτλο «Αντίδοτο» που κυκλοφόρησε το 1998.

Το video clip του «Μαγκάβα Τουτ» στο οποίο ο Πάρις και η Άννα χορεύουν ξυπόλητοι με φόντο την Σαντορίνη έχει εκατομμύρια προβολές. Το ντουέτο είχε τεράστια επιτυχία και έγινε ένα μεγάλο hit της εποχής που ακουγόταν παντού. Ο Πάρις έκανε εμφανίσεις δίπλα στη μεγάλη σταρ στο Γκάζι, ερμηνεύοντας το ντουέτο τους και βάζοντας φωτιά στην πίστα. Τότε ο νεαρός τραγουδιστής είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα, ιδιαίτερα των γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Πάρις είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, ενώ το κανονικό του όνομα είναι το Χρήστος. Το Πάρις είναι το όνομα του πατέρα του και μαζί με την Άννα Βίσση αποφάσισαν να χρησιμοποιήσει αυτό στην πορεία του ως τραγουδιστής.

Έπειτα έκανε έναν δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος δυστυχώς δεν προχώρησε λόγω budget. Επίσης, σε συνέντευξη του ο Πάρις δήλωσε ότι δέχθηκε ρατσιστικές συμπεριφορές από άτομα του χώρου. Μετά τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση αποσύρθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο. Όμως, όπως έχει δηλώσει το τραγούδι είναι η μεγάλη του αγάπη και επιστρέφει στο καλλιτεχνικό στερέωμα και στον χώρο του τραγουδιού με το ερωτικό τραγούδι «Για Τα Δυο Σου Τα Μάτια».


Δείτε την εμφάνιση του Πάρι με την Άννα Βίσση που άφησε εποχή στο Γκάζι:

Ο Πάρις έχει αναμφισβήτητα ταλέντο στο τραγούδι, καθώς έχει υπέροχη φωνή και το comeback του στο τραγούδι είναι πολλά υποσχόμενο.


Ο Paris τραγουδά με την μοναδική χροιά του:

«Για σένα θα κάνω τα πάντα
για τα δυο σου τα μάτια,
ακριβά μου διαμάντια
Για σένα ναι θησαυρέ μου
ομορφιά και χρυσέ μου
θα γκρεμίσω παλάτια
για τα δυο σου τα μάτια…»


Κυκλοφορεί από την Spicy!


Μουσική - Στίχοι: Γ
ιάννης Ιερεμίας

Ενορχήστρωση: Γιάννης Ιερεμίας

Μπάσο: Τέλης Καυκάς
Κιθάρες: Φοίβος Ζαχαρόπουλος
Βιολί: Χρήστος Μπουσδούκος
Πλήκτρα: Γιάννης Ιερεμίας
Μπουζούκι, μπαγλαμάς: Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος
Φωνητικά: Γιάννης Ιερεμίας

Σκηνοθεσία: Danny Koumniotis
Make Up: Δανάη Σιαμπάνη
Styling: Έλενα
Βοηθός παραγωγής: Θάνος Κολλάτος
Εταιρεία παραγωγής: Numixx Entertainment


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια