Νέο Music Video | Kendrick Lamar – Not Like Us

 

KENDRICK LAMAR
“NOT LIKE US.”



Δείτε το music video του Kendrick Lamar για το πρόσφατο single του “Not Like Us”!



Έπειτα από την κυκλοφορία του με τον Future και τον Metro Boomin για το τραγούδι “Like That”, ο Αμερικανός rapper Kendrick Lamar έδωσε στη δημοσιότητα τα solo singles του “Euphoria” και “Meet the Grahams”, που έστρωσαν τον δρόμο για το πιο πρόσφατο “Not Like Us”. Βασισμένο στα hip hop στοιχεία της ανατολικής ακτής και σε παραγωγή των Mustard, Sounwave και Sean Momberger, το τραγούδι συνεχίζει τα θέματα που εισήχθησαν στο “Meet the Grahams” διπλασιάζοντας τις κατηγορίες εναντίον του Drake για παιδεραστία και σεξουαλική παρενόχληση, ενώ τον κατηγορούν επίσης ότι εκμεταλλεύεται τη μουσική και τις πολιτιστικές σκηνές της Ατλάντα για οικονομικά οφέλη.




Ο Lamar ερμήνευσε για πρώτη φορά το “Not Like Us” κατά τη διάρκεια του Pop Out: Ken & Friends, όπου έπαιξε το τραγούδι πέντε συνεχόμενες φορές. 





Μέχρι στιγμής το τραγούδι έχει λάβει ουκ ολίγες θετικές κριτικές από τους αρμόδιους του είδους, ενώ χαρακτηρίζεται ως ένας σημαντικός “σταθμός” στη μέχρι τώρα καριέρα του. Μάλιστα, το music video κυκλοφόρησε στις 4 Ιουλίου 2024, για τον εορτασμό της Ημέρας της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, ενώ στις τοποθεσίες γυρισμάτων περιλαμβάνονται το Δημαρχείο του Compton και οι κήποι Nickerson.


3.000.000 προβολές σε 2 μόνο ώρες!

#3 @ Worldwide Youtube Trending Videos


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια