Νέο Music Video | LISA – ROCKSTAR

 

 LISA 

ROCKSTAR



Η Ταϊλανδή rapper LISA στο νέο της single “ROCKSTAR”!


H παγκοσμίου φήμης ράπερ, τραγουδίστρια, χορεύτρια και style icon, LISA (Lalisa Manobal) κυκλοφορεί το νέο της single, “Rockstar”, μέσω της Panik Records / Sony Music. Το “Rockstar” αναδεικνύει τη μοναδική ικανότητα της LISA να συνδυάζει με αβίαστο τρόπο τη ραπ με τα ποπ φωνητικά της, και όλα αυτά βγάζοντας όλη της την ενέργεια στη σκηνή τραγουδώντας: “Gold teeth sitting on the dash she a rockstar. Make your favorite singer wanna rap baby lala”. Η παραγωγή του νέου single έγινε από τους Ryan Tedder και Sam Homaee.

Παράλληλα με το τραγούδι, η LISA δημοσίευσε και το επίσημο βίντεο για το “Rockstar”, σε σκηνοθεσία του Henry Schofield και χορογραφία του Sean Bankhead, το οποίο έσπασε ρεκόρ με 32,4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 19,5 εκατομμυρίων από την Taylor Swift και τον Post Malone. Γυρισμένο στη Μπανγκόκ, το βίντεο αποτελεί ωδή στην ταϊλανδέζικη κουλτούρα και τη ζωή στους δρόμους της πόλης, αναδεικνύοντας την πραγματική rockstar πλευρά της μέσω των φοβερών της χορογραφιών.




Στις αρχές Ιουνίου, η LISA έκανε tease το νέο της single μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, ο οποίος έχει κατακτήσει ρεκόρ Guinness, κερδίζοντας 1 εκατoμμύριο followers σε μόλις 2 ώρες και 18 λεπτά.

Η LISA έγινε γνωστή ως μέλος ενός από τα πιο δημοφιλή K-pop συγκροτήματα, των BLACKPINK. Πέρα από την επιτυχία της με τους BLACKPINK, η LISA έχει σπάσει παγκόσμια ρεκόρ και ως solo καλλιτέχνης, με τα singles “Lalisa” και “Money” να βρίσκονται στο top 10 του Billboard Global 200. Παράλληλα, το “Money” τής έδωσε τον τίτλο της solo γυναίκας καλλιτέχνη που κατείχε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα charts στο

Billboard Hot 100 στις ΗΠΑ και το U.K. Singles Chart.


Η LISA έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ Guinness το 2023 ως η K-POP καλλιτέχνης με τους περισσότερους followers στο Instagram (σήμερα έχει 102 εκατομμύρια followers), ενώ είναι επίσης η πρώτη solo K-pop καλλιτέχνης που έχει βραβευτεί στα MTV Video Music Awards αλλά και τα MTV European Music Awards.

Εκτός της μουσικής, η LISA θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης HBO, “The White Lotus”. Αυτός ο ρόλος θα σηματοδοτήσει το μεγάλο της ντεμπούτο στην οθόνη, ενώ τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στη γενέτειρά της, την Ταϊλάνδη.


Μαζί με την παγκόσμια κυριαρχία της στη μουσική και την απαράμιλλη σκηνική της παρουσία, η LISA φημίζεται για το μοναδικό της στυλ και την αίσθηση μόδας που την διακατέχει, καθιστώντας την εξέχουσα δύναμη στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Η ίδια έχει συνάψει πολλές σημαντικές συνεργασίες στον κόσμο της μόδας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι το πρόσωπο της Bulgari.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια