Νέο Music Video | Quavo, Lana Del Rey – Tough

Quavo, Lana Del Rey

 “Tough”




O Quavo και η Lana Del Rey παρουσιάζουν το music video της ολοκαίνουριας συνεργασίας τους “Tough”


Ο Quavo και η Lana Del Rey κυκλοφόρησαν επιτέλους το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Tough”, μετά από μια σειρά από teasers που είχαν δημοσιεύσει στα socials τους. Λίγο αργότερα, το πρώην μέλος των Migos έκανε μια guest εμφάνιση στη βροχερή συναυλία της Del Rey στο Fenway, με σκοπό να πραγματοποιήσουν live το ντεμπούτο του τραγουδιού. 

Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του το φέρει τις σκηνοθετικές υπογραφές των δύο ερμηνευτών του και του Wyatt Spain Winfrey, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Quavo για τα music videos των τραγουδιών “Need it”, “Modern Day” και “Why Not” του συγκροτήματος Migos στο οποίο συμμετείχε.  




Η συνεργασία αυτή δεν έρχεται ως κάτι απροσδόκητο για τους fans της Del Rey, καθώς στο παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα στο album της “Lust for Life” του 2017, είχε συνεργαστεί ξανά με καλλιτέχνες της hip-hop και της R’n’B σκηνής, όπως Weeknd (στο ομότιτλο με το album τραγούδι), A$AP Rocky (“Groupie Love”) και Playboi Carti (“Summer Bummer”).

To τραγούδι ακολουθεί την περσινή κυκλοφορία του album της Del Rey, “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” και μια σειρά από singles του Quavo (“Mink”, “Clear the Smoke” και “Himothy”), που με τη σειρά τους ακολούθησαν της κυκλοφορίας του δικού του album “Rocket Power” –επίσης του 2023-. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια