Νέο Music Video | RVFV & DAVID BISBAL – RUEDA

 

RVFV & DAVID BISBAL 

 “RUEDA”



Οι Ισπανοί RVFV και David Bisbal κυκλοφόρησαν το music video για το νέο τους single “RUEDA”!

Ο RVFV δεν σταματά να εργάζεται για το τελευταίο του studio album “El Tiburón”. Αν και παρουσιάστηκε πριν από περισσότερο από ένα μήνα, ο καλλιτέχνης από την Αλμερία εκπλήσσει με νέο σχετικό περιεχόμενο. Μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα έχει ανακοινώσει την πρεμιέρα του music video για το “Rueda”, ένα τραγούδι για το οποίο συνεργάζεται με τον καλό του φίλο David Bisbal.



“Είναι πραγματική τιμή που μπορώ να το κάνω αυτό με τον σπουδαίο μου David Bisbal”, σχολίασε ο Rafa σχετικά με τη συνεργασία. Ο Bisbal απαντά στο μήνυμα με τον ίδιο ενθουσιασμό: “Ομοίως Rafa μου. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Η συγχώνευση της μουσικής σου με τη μουσική μου ήταν τέλεια. Ζήτω η χώρα μας και ζήτω η μουσική!!!“, δήλωσε συγκινημένος.


Και έχει δίκιο. Όταν ο RVFV ανακοίνωσε τις συνεργασίες στο album του, το κοινό εξεπλάγη όταν είδε ότι ένας από αυτούς ήταν ο David Bisbal. Από εκείνη τη στιγμή, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται πώς δύο καλλιτέχνες που είναι τόσο διαφορετικοί, θα μπορούσαν να χωρέσουν στο ίδιο θέμα. Από την ημέρα που παρουσιάστηκε στον κόσμο, η αμφιβολία λύθηκε όταν επιβεβαιώθηκε ότι η reggaeton και η pop ταιριάζουν τέλεια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια