Χρήστος Κάλλοου - «Γέλα μου ξανά» | Νέο τραγούδι & music video

 ΧΡΉΣΤΟΣ ΚΆΛΛΟΟΥ 

«ΓΈΛΑ ΜΟΥ ΞΑΝΆ»



 


Ο αγαπημένος ερμηνευτής και ηθοποιός Χρήστος Κάλλοου κυκλοφορεί μέσα από την Real Music Greece το νέο του τραγούδι με τίτλο «Γέλα μου ξανά»


Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι ερμηνευμένο μοναδικά από την ξεχωριστή φωνή του Χρήστου Κάλλοου, σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη και μουσική Μανώλη Καρτσάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Χρήστος Κάλοου, είχε πολλές συμμετοχές σε βιντεοκασέτες του ’80 και σειρές.

Σπούδασε φωνητική μουσική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και θέατρο στη Δραματική Σχολή Κατσέλης.

Επίσης είχε πάρει μέρος σε ζωντανές μουσικές εμφανίσεις, σε σήριαλ όπως η «Λάμψη», του Νίκου Φώσκολου σε ταινίες και είσαι πάνω από 40 δημιουργικά χρόνια στο χώρο.

Το 1979 του δόθηκε το μέρος του Αρχιεπισκόπου Ansnan στο Jesus Christ Superstar. Ο Κάλοου εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής της Granada Television, Lord Elgin and Some Stones of No Value.Το 2016 έπαιξε στο έργο Sunset στο Villa Thalia στο Βασιλικό Εθνικό Θέατρο, σενάριο του Alexi Kaye Campbell και σε σκηνοθεσία Simon Godwin.

Το 1990,o Χρήστος Κάλοου επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ζάγκρεμπ με το τραγούδι “Χωρίς Σκοπό”. Ήταν επίσης υποψήφιος στους ελληνικούς τελικούς της Eurovision το 1987 (3ος) και το 1988 (άγνωστο αποτέλεσμα).




Έχει κάνει περισσότερες από πέντε δισκογραφικές δουλειές και έχει συνεργαστεί σαν τραγουδιστής με τους κορυφαίους Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο και πολλούς άλλους.

Έχει επίσης σκηνοθετήσει σε κρατικά θέατρα και στην τηλεόραση, σε Ελλάδα και Κύπρο, έργα των Τσέχωφ, Μπρεχτ, Ουγκώ και Ελλήνων συγγραφέων.

Ένας άνθρωπος με ταλέντο, ένας αξιόλογος εργάτης της τέχνης, που, παρόλες τις δυσκολίες και τα σκαμπανευάσματα της ζωής, δεν το έβαλε ποτέ κάτω κι έφτασε μέχρι σήμερα να δημιουργεί, να μοιράζεται και να επικοινωνεί την τέχνη του με σεβασμό και αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει στο μεγαλείο αυτού που ονομάζουμε τέχνη.

Βρείτε το «Γέλα μου ξανά» στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη καθώς και στο τηλεοπτικό δίκτυο της εταιρίας το Real Music TV σε όλα τα δημοφιλή app με Ελληνική Τηλεόραση!



Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη
Μουσική: Μανώλης Καρτσάκης

Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός: Μανώλης Καρτσάκης - Ιωσήφ Χυδήρογλου

Ντραμς Λευτέρης Παναγιάς
Κιθάρα Spirock
Μπάσο Κώστας Ραγκάζας
Πιάνο Ιωσήφ Χυδήρογλου


Mix - Master - Παραγωγή Dotway Studio 1

Directed by Ευάγγελος Κάλλοου

Δισκογραφική Εταιρία: Real Music Greece
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιανάκας
Επιμέλεια Παραγωγής: Απόστολος Βούλγαρης
Οργάνωση Παραγωγής Πέτρος Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια