Rack – Ego Therapy | New Album

 Rack – Ego Therapy 

New Album



Ο πολυπλατινένιος Έλληνας rapper Rack κυκλοφόρησε το νέο του Album με τίτλο “EGO THERAPY” στις 14 Ιουνίου 2024 από την Stay independent.


Το Album περιλαμβάνει 7 singles του καλλιτέχνη έχοντας την κλασσική, χαρακτηριστική χρειά της φωνής του. Στο συγκεκριμένο άλμπουμ οι συνεργασίες είναι πολλές. Θα ακούσουμε Dani Gambino, Sidarta, Light, Lila, Bloody Hawk, Toquel αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.




Τον Μάιο του 2021, κυκλοφορεί ο πρώτος του επίσημοςδίσκος με το όνομα “Rackattack”, ο οποίος περιέχει 9 τραγούδια τα οποία, έχουν αποκτήσει από μια θέση στο Top 20 στο chart του Spotify για την Ελλάδα, μονοπωλώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες και τον Ιούλιο του 2022 κυκλοφορεί ο δεύτερος επίσημοςδίσκος του με όνομα “RACKATTACK 2”, με 10 εμβληματικά τραγούδια όπως το “PRESTIGE” και το “FAVELA” αντίστοιχα.


Από την πρώτη κιόλας στιγμή, δημιούργησε τεράστιο hype γύρω από τημουσική και το ταλέντο του. Έχει κυκλοφορήσει αμέτρητα επιτυχημένα singles σε λίγα χρόνια καριέρας, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες.



Ακόμα, έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς έχει πάρει μέρος και σε τεράστια event όπως το waterboom κτλ.




1 𝙁16 (𝙁𝙩. 𝘿𝙖𝙣𝙞 𝙂𝙖𝙢𝙗𝙞𝙣𝙤) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨

2 ΕΣΥ (𝙀𝙎𝙔) (𝙁𝙩. 𝙎𝙞𝙙𝙖𝙧𝙩𝙖) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨

3 𝙊𝙈𝙀𝙍𝙏𝘼 (𝙁𝙩. 𝙇𝙞𝙜𝙝𝙩) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨
 
4 𝘽𝘼𝙈 𝘽𝘼𝙈 (𝙁𝙩. 𝙇𝙄𝙇𝘼 (𝙂𝙍𝘾)) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨

5 ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ (𝙂𝙄𝘼 𝙏𝙄 𝙁𝘼𝙉𝙀𝙇𝘼) (𝙁𝙩. 𝘽𝙡𝙤𝙤𝙙𝙮 𝙃𝙖𝙬𝙠) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨

6 𝙈𝘼 𝘽𝙀𝙇𝙇𝘼 (𝙁𝙩. 𝙏𝙤𝙦𝙪𝙚𝙡) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨
 
7 ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ (𝙀𝙄𝙎𝘼𝙄 𝙏𝙍𝙀𝙇𝘼) (𝙁𝙩. 𝙆𝙤𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙞𝙣𝙤𝙨 𝘼𝙧𝙜𝙞𝙧𝙤𝙨) 𝙇𝙮𝙧𝙞𝙘𝙨



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια