Δημήτρης Θεοδοσιάδης: Ενέργεια και ζωντάνια στο νέο τραγούδι «Ξέχασέ Τα Όλα»

 

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης ξεχειλίζει από ενέργεια στο νέο τραγούδι του.






Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, ένας από τους πιο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες, κυκλοφορεί το νέο single του «Ξέχασέ Τα Όλα» και κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το «Ξέχασέ Τα Όλα» είναι το τρίτο κατά σειρά single του Δημήτρη Θεοδοσιάδη μετά το «Μονοτονία» και το «Ανήκεις Σε Μένα».

Στο νέο δισκογραφικό βήμα του, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης επιλέγει ένα δυνατό και up-tempo τραγούδι που ξεχειλίζει από ενέργεια.

Τη μουσική και τους στίχους του «Ξέχασέ Τα Όλα» έχει γράψει ο Παντελής Κυραμαργιός, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχει κάνει η δημιουργική ομάδα των Arcade.


Το «Ξέχασέ Τα Όλα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοντέρνο music video, με fashion αισθητική και disco στοιχεία, που γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά των Osake.

Αφού παρουσίασε για πρώτη φορά τη φωνή του και τη σκηνική παρουσία του μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece», ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το εξαιρετικό ταλέντο του.

Με το νέο τραγούδι του «Ξέχασέ Τα Όλα» δίνει έμφαση στη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που τον χαρακτηρίζουν.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης κερδίζει τις εντυπώσεις και με τις εμφανίσεις του δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine στο «Posidonio».

Το «Ξέχασέ Τα Όλα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια