«Μόνο H Αγάπη»: Ο Γιάννης Καρώνης συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελεάνα Βραχάλη

 

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Καρώνη φέρει τις υπογραφές δύο κορυφαίων δημιουργών



Ο Γιάννης Καρώνης δίνει στη λέξη «αγάπη» τη διάσταση και τη μοναδικότητα που της αρμόζει, μέσα από το νέο τραγούδι του.

Με τίτλο «Μόνο H Αγάπη», το νέο single του Γιάννη Καρώνη φέρει τις υπογραφές – έκπληξη δύο κορυφαίων δημιουργών: Η μουσική του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ οι στίχοι ανήκουν στην καταξιωμένη Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Μόνο H Αγάπη» είναι το πέμπτο single του Γιάννη Καρώνη, μία ερωτική μπαλάντα που θα ακουμπήσει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες χορδές.

Εκτός από τη συνεργασία με το επιτυχημένο δίδυμο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ελεάνας Βραχάλη, το οποίοι έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην ελληνική δισκογραφία, ο Γιάννης Καρώνης επιφυλάσσει ακόμα μία έκπληξη.

Στο music video για το «Μόνο H Αγάπη» πρωταγωνιστούν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, με το ζευγάρι των ηθοποιών να εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί σε ένα video clip.

Η ατμόσφαιρα και η αισθητική του music video είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, δίνοντας εικόνα στους στίχους που εξυμνούν την αγάπη και τον έρωτα, λέξεις που από μόνες τους είναι κινητήριος δύναμη για τη ζωή.

Με το «Μόνο H Αγάπη», ο Γιάννης Καρώνης προσθέτει ακόμα ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην προσωπική δισκογραφία του μετά τα singles «Καπνός», «Βράδυ Σαββάτου», «Γιατί Όχι» και «Η Περίπτωσή Μου».

Το «Μόνο H Αγάπη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια