Νέο Music Video | Maluma – Bikini

 

Maluma – Bikini


Δείτε το νέο music video του Maluma για το τραγούδι του “Bikini”

oMaluma συνεχίζει δυναμικά την προώθηση της τελευταίας του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, “Don Juan”, που έκανε πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου, παρουσιάζοντας ένα νέο του music video.

Αυτή τη φορά, ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Bikini” κι όπως γίνεται σαφές από τον τίτλο και μόνο πρόκειται για μία άκρως καλοκαιρινή οπτικοποίηση.

Ο Maluma, λοιπόν, μάς μεταφέρει στις πιο ζεστές μέρες του έτους και παρά το γεγονός ότι περιμένουμε να έρθουν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, σίγουρα μάς κάνει να νοσταλγούμε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.



Ο Κολομβιανός superstar Maluma κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο album του, “Don Juan” μέσω της Panik Records/Sony Music.

To album σηματοδοτεί μία νέα καλλιτεχνική περίοδο για τον Maluma για την οποία υιοθετεί το alter ego, Don Juan, με έμπνευση χαρακτήρων όπως James Bond, Batman και Hugh Hefner.

Στο επίσημο video για το single “Trofeo” στο οποίο συμμετέχει ο Yandel και πρωταγωνιστεί και ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, Leo Messi.

«To ‘Don Juan’ μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο δυναμικό album του Maluma μέχρι σήμερα, μια συλλογή γνωστών ήχων και νέων συνεργασιών που καλύπτουν διαφορετικά είδη», ανέφερε η Associated Press. #Maluma #Bikini

Μουσική / Στίχοι: Edgar Barrera, Maluma, Luis Miguel Gómez Castaño ‘Casta’, Manuel Lorente Freire ‘Spread Lof’, Stephen McGregor “Digenius”, Vicente Jiménez (Vibarco)

Σκηνοθεσία: Juan Luis Londono, Cesar Tes Pinemienta

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια