Νέο Music Video | Natti Natasha – Tu Tattoo

 

Natti Natasha – Tu Tattoo



Δείτε το νέο music video της Natti Natasha για το τραγούδι της “Tu Tattoo”

Η Natti Natasha ολοκληρώνει τις λεπτομέρειες για να κυκλοφορήσει το επόμενο studio album της. Όμως, ενώ η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας φτάνει, η Δομινικανή τραγουδίστρια δημοσιεύει μικρές προεπισκοπήσεις των τραγουδιών που το αποτελούν και ένα από τα τραγούδια που όλοι περιμένουν περισσότερο είναι το “Tu Tattoo”.



Η μητέρα της Vida Isabelle έκανε προεπισκόπηση του “Tu Tattoo”, ένα τραγούδι που έχει ενθουσιάσει όλους τους followers της, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι θα είναι ένα υπέροχο τραγούδι. Η καλλιτέχνιδα παρουσίασε πριν από ημέρες αυτό το τραγούδι με ένα video τραγουδώντας a cappella στο Instagram, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θαυμαστών της.

Στο video βλέπουμε τη Natti Natasha να ερμηνεύει τους στίχους του τραγουδιού στον διάδρομο του σπιτιού της στο Μαϊάμι, όπου έχει έναν ασπρόμαυρο πίνακα στον οποίο εμφανίζεται η Raphy Pina. Λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησε και το επίσημο music video του τραγουδιού, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία μιας κι από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του ξεπέρασε τις 70.000 views στο YouTube#NattiNatasha #NastySingles #TuTattoo

Μουσική / Στίχοι: Henry R. Yepez, Jose A. Diaz Alejandro “Alex The Greatest”, Natti Natasha, Rafael Pina Nieves

Σκηνοθεσία: N/A

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια