ZAF – «ΧΡΟΝΟΣ»: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ MUSIC VIDEO ΑΠΟ ΤΟ EP «TRUE LOVE STORY – PART 1»

 ZAF – «ΧΡΟΝΟΣ»

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ MUSIC VIDEO ΑΠΟ ΤΟ EP 

«TRUE LOVE STORY – PART 1»






Ο  ZAF , ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το « Πες », παρουσιάζει με  music video  το τραγούδι  « Χρόνος » , που περιγράφεται στο  πρώτο του EP, με τίτλο « TRUE LOVE STORY part 1 » .


To « Χρόνος » μεταφέρεται και οι οθόνες μας, μέσα από ένα  κινηματογραφικό και στις ειδικές αισθητικές music video, όπου ο  ZAF  αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του,  «σπάει» το κατεστημένο της καθημερινότητάς του . Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας



 

To « TRUE LOVE STORY part 1 », που κυκλοφόρησε από την Panik Records σε streaming πλατφόρμες πριν από λίγες ημέρες, αποτελεί το  πρώτο μέρος από το πρώτο άλμπουμ του ZAF  , που  αποκαλύπτεται σταδιακά  και περιλαμβάνει  κομμάτια με ελληνικό και αγγλικό στίχο  σ' ένα συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ.



Το EP περιλαμβάνει τρία τραγούδια, τα  « Χρόνος » ,  « True Love Story »  και  « Ξέρω Να Κρύβομαι », στα οποία το  ZAF υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση, όπως και στα προηγούμενα singles του. 


Όπως έχει αποδείξει με όλες τις δουλειές του, η τέχνη του ZAF βασίζεται πάντα σε  βαθιά και σημαντικά ανθρώπινα συναισθήματα . Σκοπός του project « TRUE LOVE STORY », το δεύτερο μέρος του οποίου θα κυκλοφορήσει σύντομα, είναι να υπενθυμίσει στην ακροατή  να μη χάνει την πίστη και την ελπίδα στην πραγματική αγάπη , είτε τις φωτεινές ημέρες, είτε τις «σκοτεινές».

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα του, ο ZAF  , που τον χειμώνα εμφανίστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για τις  νέες ζωντανές εμφανίσεις του , δίπλα στην  Ελένη Φουρέιρα , στην  καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα .


Μουσική - Στίχοι: ZAF

Ενορχήστρωση: ZAF




Παραγωγή, Προγραμματισμός: ZAF, SOLID GRACE 
Μίξη: SOLID GRACE, SIN LAURENT 
Master: SIN LAURENT


Σκηνοθεσία: Κώστας Καρύδας
Δ. Παραγωγή: Χριστίνα Αντσακλή
Δ. Φωτογραφία: Μάριος Τσιπόπουλος
Παραγωγή: Κώστας Καρύδας
Art director: Cinehea
1st Ac: Νίκος Σφαρνάς


Gaffer/VFX ArtistΓιάννης Τσινόγκος
Photographer; Βάσω Αθανασιάδου 
Βοηθός Παραγωγής: Χάρης Ζαχαρόπουλος, Δημοσθένης Βαρίκος
Post Production: Cinehea
StylingΧάρης Σταματόπουλος
Hair/ Make-Up : Κορίνα Τακαρόνη 
Focus puller
George Ziakanos


Special Thanks To Artos Studio , Prop N' Roll




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια