ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1» | Το πρώτο του EP κυκλοφορεί


 ZAF - «TRUE LOVE STORΥ part 1»


 


Ο  ZAF , ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το « Πες », επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το  πρώτο του EP , με τίτλο  « TRUE LOVE STORY part 1 » , που κυκλοφορεί από την Panik Records .

To « TRUE LOVE STORY part 1 » αποτελεί το  πρώτο μέρος από το πρώτο άλμπουμ του ZAF , που  θα αποκαλύπτεται σταδιακά  και θα περιλαμβάνει  κομμάτια με ελληνικό και αγγλικό στίχο  σ' ένα συναισθηματικό roller coaster.




Η αρχή γίνεται με τρία τραγούδια, τα  « Χρόνος » ,  « True Love Story »  και  « Ξέρω Να Κρύβομαι » , στα οποία το ZAF υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση, όπως και στα προηγούμενα singles του. 




Όπως έχει αποδείξει με όλες τις δουλειές του, η τέχνη του ZAF βασίζεται πάντα σε  βαθιά και σημαντικά ανθρώπινα συναισθήματα . Σκοπός του project « TRUE LOVE STORY », το δεύτερο μέρος του οποίου θα κυκλοφορήσει σύντομα, είναι να υπενθυμίσει στην ακροατή  να μη χάνει την πίστη και την ελπίδα στην πραγματική αγάπη , είτε τις φωτεινές ημέρες, είτε τις «σκοτεινές».

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα του, ο ZAF, που τον χειμώνα εμφανίστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για τις  νέες live εμφανίσεις του , δίπλα στην  Ελένη Φουρέιρα , στην  καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα . 
 

 

Βρείτε το « TRUE LOVE STORY part 1 » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια